AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: MHP'li Yıldırım terörist başının emir subayı gibi konuşuyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım'ın provokatörlere

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım'ın provokatörlere sahip çıktığını söyledi. Çelik, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına, Sayın Başbakanımıza 'Omurgasız' diyor. Bu kelimeyi söyleyen kişi terörist başının emir subayıdır." ifadesinin kullandı.

Partisinin Adana il başkanlığının tertiplediği iftar yemeğinde konuşan Çelik, MHP'li Recai Yıldırım'ı şehit cenaze törenlerindeki ve Dörtyol olaylarındaki provokatörlere sahip çıkmakla suçladı. Çelik şöyle konuştu: "MHP yönetimi içerisinde de Dörtyol'daki provokatörü Recai Yıldırım'dan başka savunan olmuş mudur? MHP yönetimi kongrede sağduyulu davranmıştır ve bu provokatörü partisinden atmıştır. Bu provokatöre Türkiye Cumhuriyeti'nde sahip çıkan tek milletvekili budur. Bunu söylemekten hicap ediyorum, ama bunu söylemek zorundayım, bunu basına açık olarak yaptığı için söylemek zorundayım. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına, Sayın Başbakanımıza 'Omurgasız' diyor. Bu kelimeyi söyleyen kişi terörist başının emir subayıdır.

Başbakana, kişiliksizlik adleden, bu yalanı, bu iftirayı yapan kişinin dağdaki teröristten hiç bir farkı yoktur. Bakın Adana'da ve bu bölgede olan olaylara dikkatinizi çekiyorum. Bugün sabrımızı taşırdılar. Bu süreç başladığı günden buyana her türlü provokasyonu yapıyorlar. Ama bugün sabrımızı taşırdılar. İftira ediyorlar, hakaret ediyorlar şehit cenazelerinde provokasyonlar yapılıyor, şehit cenazelerindeki provokasyonları engellemek isteyen emniyet güçlerinin karşısına dikilen tek MHP'li Adana'dan çıkmıştır. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekilidir. Bu tabloyu çok iyi okumamız lazım. Çünkü bu tablo göründüğünden başka şeylere işaret ediyor."