Tayland Orkide Cenneti'ne THY sponsorluğu

Tayland'da düzenlenen Orkide Cenneti'ne THY'nin sponsorluğu damgasını vurdu. Tayland'da Kral Bhumibol Adulyadej ve Kraliçe Sirikit'in evliliğinin 60.

Tayland'da düzenlenen Orkide Cenneti'ne THY'nin sponsorluğu damgasını vurdu. Tayland'da Kral Bhumibol Adulyadej ve Kraliçe Sirikit'in evliliğinin 60. yıldönümü ve anneler günü olarak kutlanan Kraliçe'nin doğum günü sebebiyle düzenlenen Orkide Cenneti'ne THY'nin sponsorluğu damgasını vurdu. Bangkok'un en gözde mekanlarından olan Siam Paragon Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen ve bir hafta sürecek olan etkinlikte göz alıcı renklerde orkideler ve orkidelerle yapılan eserler sergileniyor.

Açılışı Prenses Bajra Kitiyabha tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Tayland'ın milli çiçeği ve estetiğin sembolü olan orkidelerle ilgili bazı yarışmalar da gerçekleştirildi. Törende etkinliğin ana sponsorlarından olan THY'ye bir teşekkür plaketi verildi. Plaketi THY adına Kamboçya ve Tayland Pazarlama Şefi Salih Keçe aldı. Keçe ayrıca bir THY uçağı maketini de Prenses'e sundu.

Törenden sonra mikrofonlarımıza konuşan Keçe, Bangkok'un THY için çok önemli bir uçuş noktası olduğunu ve bu noktayı bölgesel bir bağlantı noktası haline getirmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Aralık ayından itibaren Bangkok'a olan haftalık sefer sayılarının 7'den 11'e çıkacağını ve yeni başlayacak olan 4 seferin Vietnam'da Ho Chi Minh'e gideceğini hatırlatan Keçe, sefer sayısının artırılarak Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a da uçabilmek için çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.