Barış Akarsu'nun Babası Selahattin Akarsu:

Ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun anısına yapılan etkinlik sonrası Belediye Başkanı Emin Timur'un, Barış Akarsu ailesi hakkında söylediklerine Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu'dan cevap geldi

Ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun anısına yapılan etkinlik sonrası Belediye Başkanı Emin Timur'un, Barış Akarsu ailesi hakkında söylediklerine Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu'dan cevap geldi.
Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu için memleketi Amasra ilçesinde düzenlenen etkinlik sonrasında yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti. Timur, "Barış Akarsu'nun ailesi gelip bir kere teşekkür bile etmedi. Bu açık söylemek gerekirse beni çok üzdü" şeklinde konuşmuştu.
Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, Belediye Başkanı ve festivale destek verenlere teşekkür ettiklerini söyledi. Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur'un yaptığı açıklamaları değerlendiren Selahattin Akarsu, belediye başkanının basın aracılığı ile yaptığı açıklamaların kendilerini üzdüğünü söyledi. Selahattin Akarsu, bir TV'de düzenlenen katıldığı canlı yayında Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve festivale destek verenlere teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi: "Başkanın basın aracılığı
ile yaptığı açıklamalar bizi üzdü. Niçin böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Eşim Hatice Akarsu da festivalin ilk gününde sahnede Belediye Başkanı Emin Timur'a, Bartın Valisi İsa Küçük'e ve destek veren herkese teşekkür etmiştir. Ortada bir şeyler var ama anlamış değiliz."
(MAO-ET-HO-Y)