Validen Tayini Çıkan Kaymakamlara Veda Yemeği

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakanlığı'nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi çeşitli illere atanan kaymakamlar ile bir araya geldi.

Validen Tayini Çıkan Kaymakamlara Veda Yemeği
Vali Aksoy, İskenderun Kaymakamlığı'na atanan Terme Kaymakamı Ali İhsan Su, Sandıklı Kaymakamlığı'na atanan Tekkeköy Kaymakamı Ali Candan, Ula Kaymakamlığı'na atanan Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Posof Kaymakamlığı'na atanan Ayvacık Kaymakamı Tahin Şahin ve Hanak Kaymakamlığı'na atanan Asarcık Kaymakamı Adem Çelik onuruna bir veda yemeği verdi.
Vali Hüseyin Aksoy yemekte yaptığı konuşmada, "Samsun Valiliği görevine başladıktan kısa bir süre sonra ilçelerimizi ziyaret edip sayın kaymakamlarımızdan ilçelerinin sorunları, çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldım. Sayın kaymakamlarımız ilçelerinin kalkınması için imkanlar ölçüsünde ne gerekiyorsa yapmışlar. Görev yerleriniz değişse bile bu çalışmalarınızı görevli bulunduğunuz ilçeleriniz için yapmaya da devam edeceğinize eminim. Sizlerle çalışmaktan mutlu oldum. Yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.
Veda yemeğine Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy, Mesut Taner Genç, Hulusi Kaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil de katıldı.