Mhp'li Büyükataman'dan Ak Partili Koyuncu'ya Cevap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, 'MHP ile BDP birlikte hareket' diyen AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu'ya "Kendileri bu konuları hiç bilmiyor ve maksadını aşan sözlerle bizleri hedef göstermeye çalışıyor" diyerek cevap verdi

Mhp'li Büyükataman'dan Ak Partili Koyuncu'ya Cevap
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, 'MHP ile BDP birlikte hareket' diyen AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu'ya "Kendileri bu konuları hiç bilmiyor ve maksadını aşan sözlerle bizleri hedef göstermeye çalışıyor" diyerek cevap verdi.
MHP Milletvekili İsmet Büyükataman, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ormankadı Köyü, Yeşilova Beldesi ve Kestelek Köyü'nü ziyaret etti. Ziyarete, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP Bursa Başkanı Arif Demirören, Bursa Başkan Yardımcısı Ali Gelişmenek, MHP Bursa yönetim kurulu üyeleri, MHP Teşkilat Başkanı Levent Burmalı ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Ormankadı Köyü'nde köy kahvesinde oturarak vatandaşlarla çay içip sohbet eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman'a çiftçiler, mazot ve gübre fiyatları ile tarımsal desteklemelerin yetersizliği sebebiyle dert yandı. Türkiye'nin 2002 yılından bugüne kadar birçok alanda zorluklar yaşadığını belirten Büyükataman, "Parlamentomuzda iktidar ve muhalefet milletvekilleri var. İktidar, yasalar çıkartır veya çıkarmaya çalışır. Muhalefette sizler gibi vatandaşları gezerek dinler, araştırmasını yapar. Bu yasalar milletin menfaati içinse destek verir, menfaati için değilse bunun yanlış olduğunu mecliste anlatır. Bunun çözümü milletimiz için çok basittir. Kimsenin elini kolunu bağlayan yok. Verdiğiniz oyun karşılığını alamıyorsanız bir daha oylarınızı vermezsiniz olur biter. Türkiye'nin 2002'den bu yana geldiği nokta ortadadır. 2002'den bu yana mazota ve gübreye yüzde 85 oranında zam yapılmıştır. Bunlar devletin verdiği resmi rakamlardır" dedi.
Anayasa değişikliğine vatandaşları 'hayır' oyu vermeye çağıran MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, AKP iktidarının açılım politikalarını sert bir dille eleştirdi. Yeşilova Belde Başkanı İbrahim Tan'ı makamında ziyaret eden MHP heyeti, Yeşilova halini de ziyaret ederek çiftçilerle görüştü. Büyükataman, AKP Bursa Milletvekili Ali Koyuncu'nun bir süre önce yaptığı açıklamalarını gündeme aldı. Milletvekili Koyuncu'yu tutarsız olmakla suçlayan Büyükataman, "Ali Koyuncu kardeşim ne konuştuğunu bilmiyor. Tutarsız tavırlar içinde, birgün öyle birgün böyle konuşuyor. İnegöl ve Hatay'daki olaylarla ilgili bizi hedef göstererek, saçma sapan cümlelerle maksadını aşıyor. 'Gizli güçler' diyerek bizi töhmet altında bırakıyor. Ancak anlaşılıyorki, Koyuncu bu konuları hiç bilmiyor ve maksadını aşan sözlerle bizleri hedef göstermeye çalışıyor. Ali Koyuncu, CHP'yi ve MHP'yi BDP ile bir olmakla suçluyor" diye cevap verdi.
MHP ziyaret heyeti, Kestelek Köyü'ne geçerek, bor madeni hakkında köylülerle konuştu. Milletvekilleri Büyükataman ve Özensoy ile beraberindekiler aynı gün Mustafakemalpaşa'daki esnafları da ziyaret ederek sohbet etti ve şehirden ayrıldı.