Gençlerbirliği'nin Arnavut asıllı İsveçli futbolcusu Harbuzi: Cavcav isterse Galatasaray'a giderim

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Gençlerbirliği'nin Arnavut asıllı İsveçli futbolcusu Labinot Harbuzi kendisiyle ilgili iddialar için çarpıcı aç

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden Gençlerbirliği'nin Arnavut asıllı İsveçli futbolcusu Labinot Harbuzi kendisiyle ilgili iddialar için çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Harbuzi, Galatasaray'a transferi konusunda tek karar merciinin kulüp başkanı İlhan Cavcav olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu da belirten belirten Harbuzi, "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğinden bahsediliyor; bu benim için onur verici. Hangi futbolcu Galatasaray gibi ya da Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımlara gitmek istemez ki? Ama ben sözleşmeme sadığım. Başkanımız İlhan Cavcav'ı çok seviyorum. Kendisine saygım sonsuz. Benimle ilgili tüm kararları kendisi verir. O ne isterse onu yaparım. Galatasaray ya da başka takıma gideceksin derse giderim. Kalacaksın derse kalırım. Zaten Gençlerbirliği'yle sözleşmem devam ediyor ve burada çok mutluyum." dedi.

BİRİLERİ BENİM HAKKIMDA DEDİKODU ÜRETİYOR

Gençlerbirliği'nde çok mutlu olduğunu; ancak birilerinin kendisini mutsuzmuş gibi göstermeye çalıştığını belirten İsveçli futbolcu, "Birileri sürekli olarak, huzursuzluk yarattığımı, mutlu olmadığımı iddia ediyorlar. Beni kötülemek için çaba sarf ediyorlar. Galatasaray'ın beni istediği özellikle de Rijkaard'ın transfer edilmemi istediği, benim de Galatasaray'a gitmek için mutsuz bir görüntü sergilediğim, takımda kalmak istemediğimi iddia ediyorlar." dedi.

Harbuzi, "Mutsuz olduğum ve gitmek istediğim yönündeki tüm iddialar gerçek dışı, burada çok mutluyum. Takımımıza yeni oyuncular katıldı. Çok iyi bir hazırlık evresi geçirdik ve geçen sezondan çok daha başarılı bir Gençlerbirliği olacak." açıklamasını yaptı.