Didim Ticaret Odası'ndan Kos Adasına Ziyaret

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver başkanlığındaki 8 kişilik heyet, Yunanistan'ın Kos Adasını gitti.

Ticaret Odası heyeti 1 günlük ziyarette Kos Belediye Başkanını ve beldedeki odaları ziyaretlerde bulunacak.
Didim Ticaret Odası Heyeti Yunanistan'ın Kos (İstanköy) adasını günübirlik ziyaret ve tanışma amacıyla gezi düzenledi. Geziye Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Meclis Üyeleri Hikmet Atilla, Veysel Ece, Tayyar Cengiz, Ali Turan, Ali Çağlar, Mehmet Çelik ve Gürol Çelik katıldı.
Ziyaretle ilgili bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ziyaretin tanışma ve gezi amaçlı olduğunu ve günübirlik olduğunu kaydederek, "8 kişilik heyetimizle Rodos Ticaret Odasının Kos Temsilciliğini ve Belediye'yi ziyaret edeceğiz. Oda temsilcileriyle görüşeceğiz. Ege'nin iki yakasındaki bu iki güzel turistik yerin birbirleriyle ilişkisini arttırmak istiyoruz" dedi.
Döver ayrıca Didim'den Kos adasına yapılan günü birlik seferlerin aynı şekilde Kos'tan da Didim'e olması yönelik girişimler başlatacaklarını söyleyerek, "Yunanistan'ın 2 günlük vizeleri kaldırmasının ardından, bu vizelerin süresinin daha uzun süreli kaldırılması konusunu da dile getireceğiz. Biz de Kos heyetini Didim'e davet edeceğiz ve karşılıklı ilişkilerin daha fazla olması anlamında girişimlerde bulunacağız" diye konuştu.
Didim Ticaret Odası heyetinin ziyaret esnasında Aydın'ın dünyaca ünlü inciri ve zeytini ile hediyeler götürdüğü görüldü.