Beşiktaş, Sivok'un sözleşmesini henüz askıya almadı...

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Sivok, 2 gün önce İnönü Stadı'nda yapılan antrenmanda sol diz...


Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Sivok, 2 gün önce İnönü Stadı'nda yapılan antrenmanda sol dizinden sakatlanmıştı. Çek futbolcunun dün yapılan kontrolleri sonrası sol diz dış yan bağlarında kopma olduğu ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Yaşanan bu gelişme üzerine Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu, bir süredir sorun yaşanan takım kadrosundaki yabancı futbolcu kontejanında yer açmak için Sivok'un sözleşmesinin askıya alınabileceğini belirtmiş ve bu konu ile ilgili Çek futbolcu ile görüşeceklerini dile getirmişlerdi.

Ancak Sivok'un sözleşmesinin askıya alınması durumunun henüz netleşmediği öğrenildi. Yaşadığı sakatlığın ardından bugün Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a giden ve kendi milli takımının doktorları ile de görüşeceği belirtilen Sivok'un durumunu önümüzdeki hafta başı netleşeceği ifade edildi.
Beşiktaş yönetiminin Sivok hakkındaki son kararı, Çek futbolcunun milli takım doktorlarının kontrolleri sonrası tedavi süresinin kesin olarak belirlenmesinin ardından vereceği ve bu konu ile ilgili Prag'dan gelecek raporun beklendiği öğrenildi.