Fem Dershanesi Sbs 6 Ve 7. Sınıflarda Türkiye Birincileri Çıkarmayı Başardı

Bu yıl yapılan tüm sınavlarda birinciliklere imza atan FEM Dershanesi Bartın Şubesi SBS 8

Fem Dershanesi Sbs 6 Ve 7. Sınıflarda Türkiye Birincileri Çıkarmayı Başardı
Bu yıl yapılan tüm sınavlarda birinciliklere imza atan FEM Dershanesi Bartın Şubesi SBS 8. sınıflarda çıkardığı 3 Türkiye şampiyonundan sonra 6 ve 7.sınıflarda da birer Türkiye şampiyonu çıkarmayı başardı.
2 milyonun üzerinde öğrencinin katılımıyla 6 Haziran 2010 Pazar ve 12 Haziran 2010 Cumartesi tarihlerinde gerçekleşen İlköğretim 6. ve 7. sınıflara yönelik Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. FEM Dershanesi ve Özel Gülpembe İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Huriye Şeyma Tülek 80 sorunun tamamını doğru yaparak 500 tam puan alırken Fem Dershanesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Elif Orhun ise 90 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Elde edilen başarıları Bartın halkına hediye ettiklerini söyleyen FEM Dershanesi Müdürü Cemil Akbaş, başarıda öğrenci, okul, aile ve dershanenin sistemli ve uyumlu çalışmasının etkili olduğunu belirtti. Ayrıca kaliteli Anafen dokümanları, danışman öğretmenlerin yakın takibiyle öğrencilerin motive edilmesinin bu başarılarda büyük rol oynadığını ifade eden FEM Dershanesi Müdürü Akbaş, öğrencilerin başarısında katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Şampiyon öğrencilerden Elif Orhun ve Huriye Şeyma Tülek ise ailelerinin uygun çalışma ortamlarını hazırlamaları, okul ve dershanedeki öğretmenlerinin konuları en iyi şekilde anlatmaları ve eksiklerini gidermeleri ve kendi gayretleri neticesinde güzel bir başarı yakaladıklarını dile getirerek başarılarında katkısı bulunan ailelerine, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti. Her iki öğrenci de hedeflerine FEM'le ulaşacaklarını ifade ederek çalışmalarını arttırarak devam ettireceklerini sözlerine ekledi.