Ayvalık'ta 'Satranç Yaz Turnuvası' Sonuçlandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Satranç Spor Kulübü ile Ayvalık Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen 'Ayvalık 4

Ayvalık'ta 'Satranç Yaz Turnuvası' Sonuçlandı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Satranç Spor Kulübü ile Ayvalık Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen 'Ayvalık 4. Yaz Satranç Turnuvası', 31 Temmuz- 01 Ağustos 2010 tarihlerinde, Ayvalık Belediyesi Halı Saha yanındaki çay bahçesinde yapıldı.
Açık Yaş Genel Tek Kategoride yapılan turnuvaya, Ayvalıklı sporcuların yanı sıra Altınova, Bergama, Çanakkale, Edirne, Güre, İstanbul, İzmir ve Manisa sporcuları da katıldı. Turnuvanın hakemliğini Metin Ahmet Erhan, Nahil Filiz ve Ali Beşbudak'ın yaptığı turnuva İsviçre sisteminde 5 tur olarak yapıldı. Turnuvanın sonucunda, Bay kategorisinde turnuvaya İstanbul'dan katılan Serkan Demirci birinci olurken, Mustafa Demir (İstanbul) ikinci ve Rıza Baysal (Çanakkale) üçüncü oldu.
Turnuvanın Bayan kategorisinde Altınova'dan Hatice Gövenç birinci olurken, turnuvaya Ayvalık'tan katılan iki sporcudan İlayda Cantaş ikinci ve Nergiz Karagöz üçüncü oldu. Turnuvanın Gençler kategorisinde İstanbul'dan katılan Serdar Ünal, Yıldızlar da; Adm Seçkin Doğan, Küçükler de; Ali Arda Cömert, Miniklerde; Ali Mert Özsoy, Küçükler Bayan; Ceren Çeliktaş, Minikler Bayanda; Duru İpek Sargın ve En Küçük Sporcu dalında Atahan Demir ve Onurcan Gövenç mansiyon ödüllerine layık görüldü.

TURNUVA SONUCUNDA ÖDÜLLER DAĞITILDI
Turnuva sonunda yapılan ödül töreninde, sporculara madalyaları, Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Çimli tarafından verildi. Genel sıralamada ilk üçe giren sporcular; Serkan DEMİRCİ, Mustafa DEMİR ve Rıza BAYSAL'a, Ayvalık Satranç Spor Kulübü tarafından Ayvalık'a ait özel hediyeler sunuldu.