Prof. Dr. Gülyurt, Referandum Gezilerini Sürdürüyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un Oltu ilçesi ve bağlı köylerde gezi ve incelemelerde bulundu.

12 Eylül'de yapılacak olan referandum öncesi ilçe gezilerini sürdüren AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ile birlikte Ayvalı ve Gökçedere köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. 12 Eylül yapılacak referandum oylamasında vatandaşlardan evet oyu kullanmalarını isteyen Prof. Dr. Gülyurt, anayasa değişikliği konusunda vatandaşlara bilgi verdi. Daha sonra Oltu Genç İş Adamları Derneğini ziyaret eden Gülyurnt, burada dernek yöneticileri ile görüş alış verişinde bulundu. Genç iş adamlarından 12 Eylül'de evet oyu kullanmalarını isteyen Prof. Dr. Gülyurt, referandumun siyasi bir seçim gibi değerlendirilmesinin doğru olmadığını kaydetti.
Buradan Ünlükaya köyüne geçen Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Gülyurt, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ile birlikte düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek sonrası vatandaşların sorunlarını dinleyen Prof. Dr. Gülyurt, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.