MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: Şehit cenazeleri gizlenmek isteniyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, şehit cenazelerinin gizlice defnedilmesi için valiliklere genelge gönderildiğini idd

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, şehit cenazelerinin gizlice defnedilmesi için valiliklere genelge gönderildiğini iddia etti. Yıldırım; açlığın, yokluğun, işsizliğin yerine aylarca hükümetin açılım projesinin konuşulduğunu iddia ederek, "Açılıma devam dedikçe PKK vuruyor, Anadolu'nun dört bir köşesine şehitler gelmeye devam ediyor. 'Anaların gözyaşı dinecek' dediler ama gözyaşı pınara dönüştü." dedi.

Yıldırım, MHP Seyhan İlçe Başkanlığı'nın Fevzipaşa Mahallesi'nde düzenlediği iftara katıldı. Yıldırım'ın büyük bir coşkuyla karşılandığı iftarda milletvekili Yılmaz Tankut, İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da hazır bulundu. Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, "Artık şehitlerimizi gizli saklı defnetmeye başladılar. Şimdi valiliklere gönderilen genelgeyle şehitlerin töreni il merkezlerinde yapılacak. Ondan sonra defnedileceği yere götürülecek. Adeta şehidinden utanır gibi gizli saklı şekilde alelacele defnetmeye başladılar." diye konuştu.