Çamburnu Belediye Başkanı Alioğlu'ndan Başkan Gümrükçüoğlu'na Teşekkür

Trabzon Belediyesi'nin çevre belediyelerine ihtiyaç hissettikleri durumda ekipman ve personel desteği vermesi takdir topluyor.

16 Haziran tarihinde Tonya'da meydana gelen sel felaketinden sonra ekipman ve personel desteği veren, Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu Beldesi'nde 25 Ağustos gecesi meydana gelen selin ardından greyder, vidanjör ve motopompları beldeye gönderen, son olarak Rize'de yaşanan sel ve heyelandan sonra iş makineleri ve su tankerlerini Rize için seferber eden Trabzon Belediyesi bu uygulamalarıyla takdir topluyor.
Daha önce yaşanan sellerden sonra Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ile Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etmişti. Şimdi de Çamburnu Belediye Başkanı Hüseyin Alioğlu, Trabzon Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.
Trabzon Belediyesi'nin yanlarında olmasının beldede yaşanabilecek daha olumsuz bir selin önünü geçtiğini ifade eden Alioğlu "Selin yaşanmasından hemen sonra Trabzon Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi'nin tüm ekipman ve personeliyle yanımızda olacağını söylemişti. Gerçekten de öyle oldu. Biz burada en fazla Trabzon Belediyesi'ne teşekkür etmemiz gerekiyor. Tabi ki onun başında bulunan Belediye Başkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Selin olduğu gece araç takviyesinde bulundular. Personeli sabaha kadar bizimle çalıştı ve su basan evleri temizledik ve daha büyük selin yaşanmasına engel olduk" dedi.