Çocuğunu Okutmak İçin Fast Food Açtı

Bartın'da iki çocuk sahibi Yasemin Sucu, üniversiteyi kazanan kızını okutabilmek için Fast Food açtı.

Çocuğunu Okutmak İçin Fast Food Açtı
Kızlarının okul masraflarını karşılamak için Fast Food açtığını belirten Sucu, "Dört ay işsiz kaldım. Bir şey yapmak zorundaydım. İş başvuruları yaptım. Ya çok az maaş veriyorlar ya da sigorta yapmıyorlar. Tesadüf eseri kiralık olarak bu dükkanı gördüm. 'Ne yapabilirim?' diye düşündüm. Fast food da karar verdim. Dükkanı tuttum ve işyerimi açtım" dedi.
Kızının Karadeniz Teknik Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Bölümü'nü istediğini söyleyen Yasemin Sucu, kızı için maddi sıkıntıyı açmış olduğu işyeri ile aşacağını bildirdi. Yasemin Sucu, işyerinde ev yemekleri yaparak müşterilerine alternatif yemek çeşitleri sunuyor.
BENİM ANNEM DÜNYANIN EN İYİ ANNESİ
Üniversiteye gitmesi için annesi Fast Food açan Buket Temelkuran, annesinin dünyanın en iyi annesi olduğunu söyledi. Annesinin yıllardır kendileri için fedakarlık yaptığını belirten 18 yaşındaki Buket Temelkuran, annesine layık olmak için çok çalışacağını söyledi. Her annenin çocuğu için fedakarlık yaptığını anlatan Temelkuran, "Ben de annemin bana göstermiş olduğu fedakarlığa karşılık okuyarak ona layık olmaya çalışıyorum. Annemi çok seviyorum. İşlerinde de başarılar diliyorum" dedi.
Yasemin Sucu'nun diğer kızı Berfin Temelkuran da, bu yıl ana sınıfına başlayacak. 6 yaşındaki Berfin de ablasının okuması için işyeri açan annesine yardım ederek kardeşlik görevini yerine getirmeye çalışıyor.
(MAO-ET-HO-Y)