Pamukoğlu'ndan Kılıçdaroğlu İçin Şok Sözler

Referandum çalışmaları kapsamında Muğla'nın Milas ilçesine gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yapılan bir operasyonla genel başkanlığa getirildiğini iddia ederek, Kürt açılımı konusunda da CHP'nin hükümetle gitgide aynı yörüngede davranmaya başladığını savundu

Referandum çalışmaları kapsamında Muğla'nın Milas ilçesine gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yapılan bir operasyonla genel başkanlığa getirildiğini iddia ederek, Kürt açılımı konusunda da CHP'nin hükümetle gitgide aynı yörüngede davranmaya başladığını savundu.
Referandum çalışmaları için Milas'a gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, basın toplantısı düzenledi. Hükümetin Kürt açılımı konusunda yaptığı hatalar olduğunu iddia eden Pamukoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Pamukoğlu, gitgide AK Parti'ye benzediğini iddia ettiği CHP'nin bu konuda hükümete destek olacağını ileri sürdü.
Pamukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Aynı şekilde birden bire CHP de döndü. Toplumsal mutabakat, genel af. Ne oluyor bunlar? Bu şu anlama geliyor. CHP'de 24 ila 72 saat içinde yapılan operasyonu, kimi, ne zaman, ne için, nereye getirileceğini söyleyeceğiz. Yarın bunlar hükümetteki parti ve ana muhalefet, hep beraber PKK Kuzey Irak'ta silahlarını bıraksın diye anlaşacaklar. Takip edin, bunu göreceksiniz."
Gazetecilerin, "Söylemlerinizle Sayın Kılıçdaroğlu'nun dış operasyonlarla göreve getirildiğini mi anlatmak istiyorsunuz?" sorusu üzerine Pamukoğlu, "Bir operasyon olduğu kesin. Ama Türkiye'de 1950'den bu yana hiçbir şey sadece içten olmaz. İç ve dış beraber olur. Buna İspanya içtihadında beşinci kol denir. Türkiye'deki altıncı kol" şeklinde konuştu.