Uşaklı Sivil Toplum Kuruluşlarından Ortak İftar Yemeği

Uşak'ta siyasiler, protokol üyeleri, sanayiciler ve oda başkanları sivil toplum örgütlerince ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Uşaklı Sivil Toplum Kuruluşlarından Ortak İftar Yemeği
Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ın çağrısı üzerine sivil toplum kuruluşları bu yıl bir ilke imza atarak ortaklaşa tek bir iftar organizasyonu düzenledi. Vali Çakacak Ramazan'ın ikinci günü verdiği iftarda sanayicilere ve sivil toplum kuruluşlarına her gün ayrı bir iftar organizasyonu yerine tüm sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa bir iftar organize etmesinin daha uygun olacağını ifade etmişti.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası ve diğer sivil toplum kuruluşları Vali Çakacak'ın bu çağrısına uyarak ortaklaşa geniş katılımlı bir iftar organize etti. Kaan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftara Vali Özdemir Çakacak, Milletvekilleri Mustafa Çetin, Nuri Uslu ve Osman Coşkunoğlu, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, siyasi parti temsilcileri, sanayiciler, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. İftara katılanlar kapıda UTSO Başkanı İsmail Karaman ile Birlik Başkanı Sadettin Öztürk tarafından karşılandı.