Beşiktaş Helsinki maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Helsinki ile karşılaşacak olan Beşiktaş turu geçeceğine inanıyor. Helsinki Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Helsinki Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Helsinki Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri buradan öğrenebilirsiniz.

Beşiktaş Helsinki maçı ne zaman oynanacak?
HELSİNKİ-BEŞİKTAŞ 19:45'TE

Perşembe günü günün ilk maçı 19:45'te Beşiktaş'la Finlandiya ekibi Helsinki arasında. Beşiktaş 2-0 rövanşında turu aralamıştı. Maç El Cezire Sport 2 ve Futbol Smart'ta şifreli...

HELSİNKİ-BEŞİKTAŞ maçı muhtemel kadrosu şu şekilde belirlendi;

HJK HELSINKI

Ville Wallén
Tuomas Kansikas
Peter Magnusson
Cheyne Fowler
Rafinha
Sebastian Sorsa
Johannes Westö
Akseli Pelvas
Dawda Bah
Juhani Ojala
William De Mattia

BEŞİKTAŞ

Cenk
Zapotocny
Ferrari
Ekrem Dağ
İsmail Köybaşı
Hilbert
Guti
Ernst
Quaresma
Tabata
Bobo

Beşiktaş, Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için Helsinki'ye gitti.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan uçakla Helsinki'ye hareket etti.
Uefa Avrupa ligi rövanş maçında 26 Ağustos 2010 perşembe Beşiktaş İnönüde 2-0 yendiği Helsinki ile karşılaşıyor.Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Helsinki ile deplasmanda yapacağı rövanş maçını Danimarkalı hakem Peter Rasmussen yönetecek. Finnair Stadı’nda TSİ 19.45′te başlayacak mücadelede Rasmussen’in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Niels Hoeg ve Lars Rix yapacak. Nicolai Vollquartz ise 4. hakem olarak mücadelede görev alacak.

Beşiktaş, ligde 2.haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenilerek üzdüğü taraftarının gönlünü Helsinki’yi eleyerek kazanmak istiyor.Helsinki Bjk maçı ise 19.45’den itibaren D-Smart 43. Kanaldan canlı olarak şifreli yayınlanacak. Ayrıca Helsinki maçını YLE TV2 ve El Cezire Sport +4 Kanalı canlı oalrak yayınla
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın deplasmanda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek.

İstanbul'da yapılan maçı 2-0 kazanan Beşiktaş, yarınki rövanşta her türlü galibiyet ve beraberliklerin yanı sıra, 1-0 mağlubiyet ve gollü 2 farklı yenilgiler halinde bile play-off turuna yükselecek.

Finlandiya takımının 2-0 galibiyeti halinde maç uzatmaya gidecek, uzatmada sonuç değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. HJK Helsinki'nin turu geçebilmesi için yarınki rövanşta Beşiktaş'ı 3 farklı skorla yenmesi gerekiyor.
Yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı kafilede 19 futbolcu bulunuyor.

Sakatlığı geçen Rüştü Reçber'in de dahil edildiği kafilede, sakatlıkları bulunan Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek ve Rıdvan Şimşek'in yanı sıra, Erhan Güven ve Uğur İnceman yer almıyor.

Teknik direktör Bernd Schuster, HJK Helsinki maçı için belirlediği 19 kişilik kadroya şu oyuncuları aldı:

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Guti, Quaresma, Nihat Kahveci, Holosko, Bobo, Nobre, Zapotocny, Necip Uysal, Tabata, Ersan Adem Gülüm, Hilbert, Ekrem Dağ, Ernst, Ferrari.

Schuster, bu akşam saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı Finnair Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Saat 19.30'da da siyah-beyazlılar statta son antrenmanını yapacak.