Belediye Vanspor'a Görkemli Sezon Açılışı

Belediye Vanspor, 2010-2011 yılı sezonunu büyük bir coşkuyla açtı

Belediye Vanspor'a Görkemli Sezon Açılışı
Belediye Vanspor, 2010-2011 yılı sezonunu büyük bir coşkuyla açtı. Van Şehir Stadı'nda yapılan törende dakikalarca havai fişek gösterisi düzenlenirken futbolcular ise teker teker taraftarların önüne çıktı.
Bolu'da geçirdiği kamp döneminin ardından kente dönen Belediye Vanspor, 2010-2011 sezonunun açılışını havai fişeklerle gerçekleştirdi. Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen sezon açılış törenine Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Belediye Vanspor yöneticileri ile çok sayıda taraftar katıldı. Futbolcu ve teknik yönetiminin de hazır bulunduğu törende, futbolcuların teker teker isimleri okundu. Daha sonra sahaya inen Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, futbolcu ve teknik heyeti teker teker kutlayarak başarılar diledi.
Belediye Vanspor daha sonra oluşturduğu iki takımla çift saha maç yaptı. Maçın ilk yarısının bitmesinin ardından şehir stadında havai fişek gösterisi gerçekleşti. Futbolcu ve teknik heyet de sahanın ortasında oturarak gösteriyi izlerken, Teknik Direktör Rahim Zafer ise oyuncuları ile mini bir toplantı yaptı. Sezon açılışında konuşan Teknik Direktör Rahim Zafer, ilk maçlarının kendi sahalarında olmasından kaynaklı Bolu kampını uzun tuttuklarını belirterek, "Sezon açılış maçına rakip bulamadık. Beşiktaş ile görüştüğümüzde olumlu sinyaller almıştık. Fakat Avrupa kupalarındaki maçlarından dolayı isteğimizi geri çevirdiler. İlk talebimizde seve seve geleceklerini söylemişlerdi. Fakat yoğun maç trafiğinden dolayı böyle oldu. Ama önemli değil, pazar günü oynayacağımız maç bizim içinde hazırlık maçı olacak. Bu maçta yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza daha iyi bir şekilde buluşup yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
Sezonun ilk 4 haftasında çok önemli maçlar oynayacaklarını aktaran Zafer, "Bu hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçı sonrası 4 zorlu maç bizi bekliyor. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gerçekten zorlu geçecek bir dönem. 4 maçımızı iyi şekilde sonuçlandırıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.