Başverimli Belediyesi fakir ailelere yardım dağıttı

Silopi'ye bağlı Başverimli Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıttı. Belediye Başkanı Sinan Uysal yardımları ka

Silopi'ye bağlı Başverimli Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı dağıttı. Belediye Başkanı Sinan Uysal yardımları kapı kapı kendi eliyle teslim etti.

Başverimli Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım yapmak için hazırladığı yardım paketleri yoksul ailelere dağıtıldı. Yardım paketleri dağıtımı yapılırken Başverimli Belde Belediye Başkanı Sinan Uysal ve Belediye meclis üyeleri de dağıtımda bulunarak, yardım paketlerini kendi elleri ile kapı kapı dağıttı.

Belediye Başkanı Sinan Uysal, her Ramazan ayında belediye olarak yoksul vatandaşlara gıda yardım paketi dağıttıklarını vurgulayarak, bu geleneğin devam ettirildiğini kaydetti.

Ramazan ayının toplumun kaynaşması, zenginle fakirin açlık duygusunu birlikte yaşaması nedeniyle yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığına vurgu yapan Uysal, "Ramazan'da birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma adına önemli bir fırsat. Bu mübarek ayda yine belediye olarak yoksul vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunduk. Yardım paketlerimizle iftar ve sahur sofralarına katkı sağlayacak." diye konuştu.

Yardım paketleri dağıtılırken çocukların sevinci gözlerden kaçmadı. Gece geç saatler kadar yardım paketleri dağıtıldı.