Ak Parti Halkoylaması'na 'Evet' Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliği paketi Halkoylaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Halkoylaması'na 'Evet' Ziyaretlerini Sürdürüyor
Konyaaltı İlçe Başkanı Bülent Yüksel, İl başkan yardımcısı Nezihe Yoldan ve il yönetim kurulu üyesi Feyzullah Gökçe ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerini ziyaret etti.
Esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret eden AK Partililer, 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliği paketi halkoylamasında vatandaşların neye 'Evet' diyeceğini iyi bilmesi için hazırlanan kitapçık ve broşürleri dağıttılar.
AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Bülent Yüksel, "Halkımız daha demokratik, daha şeffaf, daha özgür bir Türkiye için 'evet' diyecektir. Bu Anayasa değişikliği geçmişe değil, geleceğe bakan bir değişikliktir. Türkiye'nin karanlık günlere, darbelere geri dönmemesi için aydınlık güzel günlere açılan bir kapıdan geçeceğiz. Bunun için de halkımız kendisi karar verecektir. 12 Eylül tarihindeki anayasa değişikliği bizim huzur ve istikrarımızı sağlayacak. Bundan sonra Türkiye'nin gelişmesine kimse engel olamayacaktır. Önümüzdeki halk oylaması Türkiye'nin sivilleşme ve demokratikleşme mücadelesi için çok önemli bir adım. Türkiye elini kolunu bağlayan zincirlerden, darbe anayasasından kurtulacaktır" diye konuştu.