Örnek Belediye 'Yenimahalle'

Yenimahalle Belediyesi yaptığı işlerle diğer belediyelere de örnek oluyor.

Hacı Sabancı Kapalı Yüzme Havuzu'nun A'dan Z'ye tüm bakım ve tadilat işlemlerinin tamamlanıp vatandaşların kullanımına açılmasının ardından, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı yüzme havuzunda ağırladı. Başkan Yaşar tüm havuzu fitness salonundan soyunma odalarına kadar gezdirip Odabaşı'nı bilgilendirdi. "Hepimiz millet için, onlara en iyi hizmeti verebilmek için görev başına geldik" diyen Başkan Yaşar, "Uyguladığımız tüm projeleri ve hayata geçirdiğimiz tüm
projeleri herkesle paylaşmaya hazırız. İyi işler yapan kişilere yardım etmek bizleri onurlandırıyor. Hepimiz halka hizmet ediyoruz. Yaptığımız bütün hizmetlerde vatandaşlarımız için. Bugünde yeni baştan yaptığımız yüzme havuzumuzu Gölbaşı Belediye Başkanı ile paylaşıyoruz" dedi.
Yaşar, açıldığı günden bu yana 15 bin kişiden fazla kişinin yüzme havuzuna geldiğini belirtti. Yapılan yeniliklerle Yenimahallelilerin daha hijyenik şartlarda spor yapıp havuz keyfini doyasıya yaşadıklarını ifade eden Yaşar, şöyle konuştu: "Binlerce ilçe sakinlerimiz yaz kış havuz keyfini yaşasın diye elden geçirdiğimiz bu havuz vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. Diğer belediyelere de yol açan bu güzel havuzu diğer belediyelerin örnek alması bizi gururlandırıyor."
GÜZEL HİZMET
Kendi bölgelerinde yapmayı planladıkları yüzme havuzu için Fethi Yaşar'dan bilgi alan Odabaşı, "Fethi Yaşar çok güzel bir işe imza atmış. Bizde bölgemizde iyi işler yapıyoruz. Halk için çalışıyoruz ve bilgi alışverişi yapmakta bizleri bir adım daha ileriye götürecektir" dedi.