Oğuzhanspor Yaz Spor Okulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldılar

Burdur'un Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Oğuzhanspor yaz spor okulu sona erdi.

Oğuzhanspor Yaz Spor Okulu Öğrencileri Sertifikalarını Aldılar
Bucak İlçe stadında öğrencilere sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Sertifika dağıtım törenine Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Oğuzhan spor kulübü Başkanı Mehmet Karagöz, Yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Sertifika dağıtım töreninde konuşma yapan Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu "Gençlerimize sporu sevdirmemiz ve spor yapma imkanı sağlamamız çok önemli. Burada spor adına güzel bir organizasyon yapılmış. Burada her okuldan sporcu öğrencilerimiz var. Buradan yetişen öğrencilerimiz okul takımlarında oynarlar ve okullarının başarısı için ter dökerler. Yaz spor okulunu düzenleyenlere ve destek olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise "Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kulübü olarak her yıl yaz spor okulu düzenliyoruz. Yaz spor okulumuz üç ay kadar önce açıldı. Üç ay önce spor okulumuz yaklaşık 100 öğrenci ile başlamıştı. Şimdi yaz spor okulumuz 60 civarında öğrenci ile sona eriyor. Biz belediye olarak spor ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Her branşta sporcularımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. İlçemiz de sporun ve sporcunun yetişmesi ve gelişmesi için desteklerimiz sürecek" dedi.
Yaz spor okulundan mezun olan öğrenciler sertifikalarını Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'dan aldılar.