Key ödemeleri isim listesi indir-2010 ödemesi (liste için tıklayın)

Key ödemeleri isim listesi yayınlandı. Key ödemeleri isim listesi için sorgulama paneli.Key ödemeleri isim listesini T.C kimlik no ile sorgulayın.

Key ödemeleri isim listesi indir-2010 ödemesi (liste için tıklayın)
3. KEY ödemelerinin tarihi kesinleşti. KEY listesinin 22 Ağustos Pazar günü resmi gazetede yayımlandı. Ödemelere 23 Ağustos pazartesi günü başlanacak

3. KEY ödemelerinin tarihi kesinleşti. KEY listesinin 22 Ağustos Pazar günü resmi gazetede yayımlandı. Ödemelere 23 Ağustos pazartesi günü başlanacak.Ziraat Bankası aracalığı ile hak sahipleri paralarını alabilecekler.Ödemeler Ziraat Bankasında TC kimlik numarasının son iki hanesine göre verilecek.KEY ödemeleri 23 Ağustos tarihinde başlayıp 3 Eylül tarihinde sona erecek.

2 haftalık süreç içinde hak sahipleri ödemelerini alabilecekler.Her hak sahibi TC kimlik numaralarının son 2 hanesindeki rakamlar ile hangi gün paralarını alabileceklerini öğrenebilirler.

Key ödemeleri isim listesi : https://www.keyodemeleri.com

KEY ödeme listesine 22 ağustos pazar günü resmi gazeteden akşamda internet sitesinden ulaşabilirler.Key ödemeleri için toplam 280 milyon lira ayrıldı ve Bir milyon 512 bin hak sahibi bu ödemeden yararlanabilecek.23 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında ödemeler bankadan ve Ziraat Bankasının ATM’lerinden çekebilecekler.

Key Ödemesi alma zamanını geçiren bir hak sahibi ise daha sonra parasını istediği gün alabilecek.Ayrıca 6 Eylül tarihinden itibaren TC kimlik numarası sıralamasına bakmadan ödemeler yapılacak