Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi

Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi.

Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi

Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi.

Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Liverpool maçlarının atmosferinden uzaklaşıp Fenerbahçe maçına konsantre olmaya çalışıyor. Lig mücadelesinde kayıp yaşamak istemeyen Karadeniz temsilcisi, sahasında konuk edeceğini rakibini yenerek aynı zamanda da perşembe günkü Liverpoll maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Oyuncularını üst üste oynayacakları zorlu iki maça hazırlamaya çalışan teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanları basına ve taraftara kapattı. Bordo-mavililer, Fenerbahçe ve Liverpool maçı hazırlıklarını bugünden itibaren basına ve taraftara kapalı olarak sürdürecek.

Kulüp Başkanı Sadri Şener, Liverpool maçının geride kaldığını, artık Fenebahçe maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Şener, şuanda gündemlerinde sadece Fenerbahçe'nin olduğunu belirterek, "Kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli maçı kazanarak hem ligde yolumuza devam etmek hem de ardından Liverpool ile oynayacağımız rövanş maçına daha moralli çıkmak istiyoruz." dedi.

Üst üste iki zorlu maça çıkacaklarını hatırlatan Şener, saha ve seyirci avantajını da kullanıp her iki maçta da sahadan istedikleri sonuçlarla ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.