Milli Boksçu Güneri, Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

2010 Yılı Ağustos ayında Uluslararası Avrupa Birliği Boks Turnuvasında da üçüncü olan Karabüklü boksör Elif Güneri Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'

2010 Yılı Ağustos ayında Uluslararası Avrupa Birliği Boks Turnuvasında da üçüncü olan Karabüklü boksör Elif Güneri Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Ağustos ayında düzenlenen Uluslararası Avrupa Birliği Boks Turnuvası'nda üçüncülük eden ve eylül ayında Barbados'ta yapılacak olan Büyük Bayanlar Dünya Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Elif Güneri, Yıldız Bayan Milli Takım Antrenörü Baykan Aslan ile antrenman çalışmalarını Karabük'te sürdürüyor.

Eylül ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin ve antrenörü Baykan Aslan ile birlikte Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret eden milli boksçu Elif Güneri, şampiyonada da Karabük'ü ve Türkiye'yi temsil etmekten büyük gurur ve onur duyduğunu ifade ederek, hedefinin altın madalya alarak bayrağımızı göndere çektirmek olduğunu belirtti.

Genç yaşta yakalanan bu başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali İzzettin Küçük ise yaptığı konuşmada "Bunlar çok büyük başarılar. Ulusal çapta başarılı olup da, dünya çapında bir insanın kendisini ispatlaması demek, bu işin son noktasıdır. Bir ilde başarılı olmak başkadır, bölge başarılı olmak başkadır. Uluslararası düzeye çıkmak ise sözün durduğu, başarının konuştuğu andır. Bu başarı sürekli bir çalışmanın sonucu elde edildi. Ben sizleri ve sizleri yetiştiren değerli hocanızı kutluyorum." dedi.

Vali İzzettin Küçük ziyaretin sonunda başarılı sporcuları altınla ödüllendirerek Dünya Şampiyonasında başarılar diledi.