Atatürk Havalimanı'nda Sema Gösterisi

TAV Havalimanları Holding'in ilkini Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği 'Ramazan Etkinlikleri' İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki 'Sema' gösterisiyle devam etti

TAV Havalimanları Holding'in ilkini Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlediği 'Ramazan Etkinlikleri' İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki 'Sema' gösterisiyle devam etti. Yabancı turistler gösteriyi ilgiyle izledi.
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yapılan sema gösterisi büyük ilgi gördü. Ud, tambur ve ney'den oluşan canlı Türk Musikisi enstrümanları eşliğinde icra edilen 'Sema' gösterilerinin Ramazan ayı süresince her Cuma günü devam edeceği bildirildi. Gösterilerinin yanı sıra TAV Galeri'de kurulacak 'Ebru Tekneleri', yolculara 'Ebru' sanatını yakından tanıma ve uygulama şansı sunacak. Etkinlikler kapsamında, Ankara'da her Salı 'Seyrü Sefa', her Çarşamba 'Meddah Gösterileri'nden; Karagöz ve
Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Kukla ve Gölge oyunları, her Perşembe 'Ebru Sanatı' ve her cuma da 'Fasıl Dinletisi'nden oluşan Ramazan eğlenceleri Ankara Esenboğa Havalimanı yolcularının beğenisine sunuluyor.
İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise Ramazan etkinlikleri kapsamında, Dış Hatlar Terminali'nde çok farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. "Karagöz-Hacivat" sergisinde, Türk mizah tarihinin unutulmaz ustalarının farklı bir yöntemle resim ve grafik öğeleri birleştirilerek resmettiği sergi, Ramazan ayı boyunca İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yolcuların beğenisine sunuluyor.