Yuvacık'ta 40 bin TL'ye konut yapılacak

Kocaeli'de Kent Konut tarafından Yuvacık'ta yapılacak Yakamoz Evleri, 39 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Konut satışları yarın ba

Kocaeli'de Kent Konut tarafından Yuvacık'ta yapılacak Yakamoz Evleri, 39 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Konut satışları yarın başlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut, bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Yakamoz Evleri 340 daireden oluşacak. Daireler, 2+1 – 77 metrekare normal kat, zemin kat ve bahçe kat ve 1+1 – 57 metrekare normal kat ve zemin kat olarak satışa sunulacak. Kent Konut engelli vatandaşlar için 34 daire ayırdı. Kontenjanda fazla başvuru olması durumunda kura çekilişi sadece kendi başvuruları arasında yapılacak. Proje 600 gün içerisinde tamamlanacak

Konut tanıtım programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, insana yönelik projeler geliştirdiklerini vurgulayarak, sosyal projelere yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Yakamoz Evleri'nin alt ve üst yapısıyla tamamen sosyal bir proje olduğuna dikkat çeken başkan Karaosmanoğlu, konutların yapılacağı alanın çok güzel bir yerde olduğunu kaydetti.

Ön kayıt bedeli olarak başvuru esnasında 500 TL alınacak. Daire peşinat bedelini yüzde 25 olarak belirleyen Kent Konut, bunu 6 ay ara ile 5 taksit şeklinde alacak. Geriye kalan yüzde 75'lik dilim ise 0,68'den başlayan oranlarla kredilendirilecek. Kredi konusunda Kuveyttürk, Vakıfbank, Bank Asya, T-Bank ve Anadolubank ile en uygun şartlarda anlaşıldı.