Emniyet Müdürü Mert'ten Vatso'ya Veda Ziyareti

Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert son çıkarılan kararname ile merkeze alınırken, gitmeden önce veda ziyaretlerine başladı.

Emniyet Müdürü Mert'ten Vatso'ya Veda Ziyareti
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nu makamında ziyaret eden Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, Van'da kısa süre kaldığını, ancak Van'ı ve Vanlıları çok sevdiğini söyledi.
Van'a tayin olduktan gideceği güne kadar hizmet etme gayreti içinde olduklarını belirten Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, "Hizmet insanlarıyız. Amacımız insanlarımıza en iyi hizmeti vermekti. Bu çaba ile bu düşünce ile çalıştık. Van'a Vanlıya hizmeti esas aldık. Büyüklerimiz bizim için uygun gördükleri her yerde insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğim" ifadesini kullandı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu da Van'ın her zamankinden daha fazla hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek "Burada esas olan Van'a hizmettir. Özellikle kurum amirleri, STK temsilcilerinin ortak amacı bu kente hizmet olmalıdır. Sayın Müdürümüzle kısa bir süre çalışmamıza rağmen uyumlu bir çizgi sergiledik. Sayın müdürümüze bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim" dedi.
Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert'in VATSO'ya yaptığı veda ziyaretinde VATSO Yönetim Kurulu Hacı Tugay da hazır bulundu.