Beşiktaş Delgado'yu sattı fakat Schuster kararsız

Beşiktaşlılar, Arjantinli oyuncu için İsviçreli yetkililerle 1.7 milyon Euro'ya anlaştı... Bernand Schuster ise Beşiktaşlı oyuncu Delgado için kararsız...

Beşiktaş Delgado'yu sattı fakat Schuster kararsız
Beşiktaş, adı takımdan gönderilecek isimler arasında anılan Delgado için Arjantinli oyuncunun eski kulübü İsviçre temsilcisi Basel ile el sıkıştı. Orta alanda oyuncu kurucu sıkıntısı çeken Delgado'nun eski ekibi Basel'in Siyah-Beyazlılar'dan Arjantinli 10 numarayı geri istediği ve tarafların 1.7 milyon Euro'ya el sıkıştığı kaydedildi. Beşiktaş yönetimiyle prensipte anlaşan Basel'li yetkililerin şimdi ise Delgado'nun aynı zamanda menajeri olan Eduardo Delgado aracılığıyla Arjantinli oyuncuyla pazarlıklarını sürdürdükleri öğrenildi.

SCHUSTER KARARSIZ
Yabancı kontenjanını açmak isteyen Siyah- Beyazlılar, Delgado'yu Basel'e göndererek bir taşla iki kuş vurmayı amaçlıyor. Arjantinli'nin İsviçre kulubüne "Evet" demesi durumunda yabancı sayısını azaltacak olan Beşiktaş, Delgado'ya 1 yıl için ödediği 2.1 milyon Euro'dan da kurtulmuş olacak. İsviçreli yetkililer ise 1 milyon Euro peşin ve maç başı ücret karşılığında Arjantinli'yi itka etmeye çalışıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in ise oyuncunun Plzen maçının ikinci yarısındaki performansından memnun olduğu ve yönetime, "Bekleyelim" dediği öğrenildi. Schuster'in bu tavrı kafaları karıştırdı.

TRABZON NABIZ YOKLADI
Delgado için Arabistan ve Katar da dahil olmak üzere Almanya, Avustralya ekiplerinin ısrarcı olmasının Basel'le pazarlıklarda Arjantinli'nin elini güçlendirdiği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar'da Delgado transferinin hafta içi netlik kazanması bekleniyor. Arjantinli oyuncunun transferinde ilginç bir gelişme daha yaşandı. Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Colman aracılığıyla Delgado ile temasa geçtiği ve nabız yokladığı öğrenildi.