AK Partili kadınlar ev ev dolaşarak referanduma destek istiyor

Eskişehir'de AK Partili Kadın Kolları üyeleri referandum çalışmaları kapsamından tüm evleri tek tek dolaşıyor. Kadınlar ziyaret ettikleri her evden re

Eskişehir'de AK Partili Kadın Kolları üyeleri referandum çalışmaları kapsamından tüm evleri tek tek dolaşıyor. Kadınlar ziyaret ettikleri her evden referandumda 'evet' oyu kullanılmasını öneriyor.

'Referandum'a evet' gezilerinde, AK Parti Eskişehir milletvekili Murat Mercan, AK Parti İl Başkanı Salih Koca ve AK Parti Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem ve kadın kolları teşkilatının diğer mensupları ile Eskişehir Çankaya Mahallesinde oturan m kadınları ziyaret etti. Ziyarette Eskişehir AK Parti milletvekili Murat Mercan, "AK Parti grubu, Anayasa Değişikliği süresince kader birliği yaparak, siyasi tarihimizde birbirine bu kadar kenetlenen, kardeşliği bu denli yücelten, birlik ve beraberliğini bu ölçüde pekiştiren ilk siyasi parti grubu oldu ve adını tarihe yazdırdı. AK Parti grubu ve AK Parti milletvekilleri, üzerlerine düşen tarihi vazifeyi hakkıyla yerine getirdiler. Şimdi artık söz asıl sahibinde. Şimdi mühür aziz milletimizde. Aziz milletimiz son sözü söyleyecek, son kararı verecektir." dedi.

AK Parti kadın kolları referanduma kadar tüm Eskişehirlilere ulaşarak referanduma 'evet' demelerini istemeyi planlıyor.