Vali Bektaş onkoloji hastalarıyla iftar yemeğinde buluştu

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği (Onko-Sev), üyelerine iftar yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda çok sayıda hast

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği (Onko-Sev), üyelerine iftar yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda çok sayıda hasta katıldı.

Polis Evi'nde düzenlenen iftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Kenan Akpolat, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Önal, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz, Onko-Sev ve Genç Birikim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce, Sağlık İl Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Tekin Güler, onkoloji hastaları ve davetliler katıldı.

Onkoloji hastaları ile bir araya gelen Vali Bektaş, kanser hastalığına neden olan etkenlerden halkın uzaklaştırıldığını ve hastalığın eskisi gibi artık korkunç olmadığını söyledi.

Vali Bektaş, "Çok şükür artık kanser o kadar korkunç değil. Hastalarımızın tedavilerini ve bakımlarını burada yapabilmeye başladık. Sizlerde mutlaka bu yolda mücadele ediyorsunuz. Bu işin garantisi yok. Herkes bu hastalığa yakalanabilir. Bu işi başarıyla yürüten bir sivil toplum örgütü var. Onlara biz Muş adına teşekkür ediyoruz. Elbette en iyisini isteyeceğiz. Sizlere acil şifalar diliyorum. Bizleri kırmadan geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Onkoloji hastaları adına teşekkür konuşması yapan Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Yüce ise onkoloji hastalarına verdiği destek nedeniyle Vali Bektaş'a teşekkür etti.