Kamu-Sen Başkanı Akyıldız: KESK'le taleplerimiz örtüşüyor, görüşebiliriz

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, toplu görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada KESK'le taleplerinin örtüştüğünü söyleyerek, ihtiyaç duym

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, toplu görüşmelere ilişkin yaptığı açıklamada KESK'le taleplerinin örtüştüğünü söyleyerek, ihtiyaç duymaları halinde bu konfederasyonla görüşebileceklerini söyledi.

Yarın devam edilecek toplu görüşmelerde, görüşmelerin referandum sonrasına ertelenmesi gibi bir durumla karşılaşmak istemediklerini dile getiren Akyıldız, Kamusen binasında yaptığı açıklamada, ''Sayın Bakanın yarın ertelemenin hukuken mümkün olmadığını ifade etmesini umuyoruz.'' şeklinde konuştu. Kamusen Başkanı Akyıldız, anayasa değişiklik paketinde kamu çalışanlara ilişkin haklar getirilmiş olsa da bunu yetersiz gördükleri için 'hayır' diyeceklerini de tekrarladı. Hükumetle görüşme masasında Memur-Sen ve KESK'le birlikte yer alan Kamu-Sen'in başkanı Akyıldız, görüşmelerde sendikalar adına heyet başkanlığını yürüten Memur-Sen yerine ihtiyaç duymaları halinde düşünceleri örtüşen KESK ile görüşebileceklerini sözlerine ekledi.