Çıvril Çıtak Kıralan Lisesi Protokolü İmzalandı

Çivril İlçesine bağlı Çıtak ve Kıralan beldelerinin ihtiyacı olan ve 2011 yılı programına alınan Çıtak Kıralan Lisesi protokolü hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu ve Çıtak Kıralan Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ile Vali Yavuz Erkmen arasında imzalandı

Çıvril Çıtak Kıralan Lisesi Protokolü İmzalandı
Çivril İlçesine bağlı Çıtak ve Kıralan beldelerinin ihtiyacı olan ve 2011 yılı programına alınan Çıtak Kıralan Lisesi protokolü hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu ve Çıtak Kıralan Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ile Vali Yavuz Erkmen arasında imzalandı.
Valilik makamında düzenlenen protokol törenine, Vali Yavuz Erkmen, Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, Çıtak Belediye Başkanı Sadri Porhan, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Çıtak-Kıralan Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği Başkanı Mustafa Gümüş katıldı.
Protokol töreninde konuşan Vali Yavuz Erkmen, kısa sürede okulu tamamlayarak hizmete sokmayı hedeflediklerini belirterek, "Yaklaşık 8 bin nüfusu olan iki beldede mutlaka böyle bir okula ihtiyaç var. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nun bahçesinde geniş bir alanda okulumuzu yapacağız" dedi. Denizli'de göreve geldiği günden bu yana eğitim alanında hayırseverler ile 41. protokolü imzaladıklarını ve yapılan yatırımın 30 milyon TL'yi bulduğunu söyleyen Vali Erkmen, "Denizli halkı çalışkan, müteşebbis ve bu özelliklerinin yanında hayırsever. Bunun en güzel göstergesi ise eğitim, sağlık ve diğer konulara yaptığı katkılar. Denizli halkı eğitime ve sağlığa çok büyük önem veriyor" diye konuştu. Denizli'de eğitimdeki başarının ve ülke sıralamasında ön sıralarda bulunmasının altında birlik ve beraberliğin olduğunu ifade eden Vali Erkmen, "Velilerimizin gayreti, kamu kurum ve kuruluşlarının katkıları ile hayırseverlerin fiziki anlamdaki destekleri büyük önem taşıyor. Denizli'de eğitimin önemini kavramış, bütün çocuklarımızın kendi geleceğimiz için çok iyi donatılması ve yetiştirilmesi anlamında her türlü fedakarlığı yapan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz, sayılarının artmasını temenni ediyoruz. Eğitime yapılan yardım illaki büyük bir okulun yapılması değildir" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Çıtak Kıralan Lisesi protokolü Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, Çıtak Belediye Başkanı Sadri Porhan, Kıralan Belediye Başkanı Bayram Gümüş, Çıtak Kıralan Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği Başkanı Mustafa Gümüş tarafından imzalandı. Devlet-vatandaş işbirliği ile 1 milyon TL'ye malolacak okula hayırseverlerin 250 bin TL katkıda bulunacağı açıklandı.