Sık sık kesilen elektrik vatandaşı çileden çıkarıyor

Gaziantep'te son bir haftadır sık sık elektrik kesintisi vatandaşı çileden çıkarıyor. Günlük 3 -4 kez yaşanan elektrik kesintisi yüzünden TEDAŞ yetkil

Gaziantep'te son bir haftadır sık sık elektrik kesintisi vatandaşı çileden çıkarıyor. Günlük 3 -4 kez yaşanan elektrik kesintisi yüzünden TEDAŞ yetkililerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, telefonda muhatap bulamıyor. Alo 186 telesekreterin konuşmasının ardından meşgule alınıyor.

Elektronik cihazların zarar görmesinden korkan vatandaşlar, elektrik kesintisine bir çözüm bulunmasını istiyor. Özellikle iş merkezlerinin yoğun olduğu İncilipınar Mahallesi'nde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle çoğu esnaf işini yarım bırakmak zorunda kalıyor. Cihazların zarar görmemesi için çeşitli yollar arayan vatandaşlar, TEDAŞ'ın yapacağı çalışmaları önceden bildirmesini istiyor.

Jeneratörü olmayan iş merkezleri, elektrik gelene kadar serinlemek için alternatif yollar arıyor. Elektrik kesintileri hakkında şu ana kadar yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadı.