Ören Belediyespor'a Nijeryalı Takviye

Muğla Süper Amatör Ligi ekiplerinden Ören Belediyespor, Nijerya'nın Bethelsports kulübünden iki futbolcuyu transfer etti.

Ören Belediyespor'a Nijeryalı Takviye
2010-2011 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Ören Belediyespor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Yaklaşık olarak bir haftadan bu yana Ören'de denenen Nijeryalı forvet Adebayo Agunbiade (20), orta saha oyuncuları Ebery Sunday (20) ve Jhon Augustine (20) isimli futbolculardan ikisini transfer etti. Son yapılan çift kale maç idmanında Ören Belediyespor teknik heyeti tarafından izlenilen futbolculardan Nijerya'nın Bethelsports kulübünden oynayan forvet Adebayo Agunbiade ve Nijerya 20 Yaş altı milli takım orta saha oyuncusu Ebery Sunday'i beğenerek transfer etti.
Yeni sezon öncesindeki çalışmalarla ilgili bilgiler veren Ören Belediyespor çalıştırıcısı Cenk Atasoy, sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti. Ören Belediyespor çalıştırıcısı Atasoy şöyle konuştu: ''Üç futbolcuyu deniyoruz. Maalesef Türkiye Futbol Federasyonu'nun getirdiği kontenjandan dolayı ikisini transfer edeceğiz ve birisini eleyeceğiz. Bu yıl da yine genç bir takım kurduk. Gençlerin yanına elbette geçen yıldan tecrübeli arkadaşlarımızda yer alacak. Onlar da aramıza katıldığında ben eminim ki Muğla Süper Amatör Ligi'nde ses getirecek bir ekip olacağız''
Yapılan çalışmaları yakından takip ederek Ören Belediyespor'a destek veren Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, yeni transferlerle birlikte takımdaki diğer oyuncuların sergileyeceği performansla bu yıl başarıolı bir sezo geçirmeyi umduklarını belirterek; "Nijerya'dan transfer edilen iki futbolcu da beğenerek aldığımız oyuncular. Özellikle Ebery Sunday'in 20 yaş altı takımında oynadığını düşünürsek iyi bir transfer yaptık diye düşünüyorum" dedi.