Hizmet Kalitesinde 'Kiralık Araç' Çözümü

Mersin İl Tarım Müdürlüğü'ne bağlı birimlerce verilen tarımsal hizmetlerin en iyi şekilde yürütülebilmesi noktasında karşılaşılan ulaşım sorununun çözülebilmesi için kuruma yapılan ihale sonucu 12 araç kiralandı

Hizmet Kalitesinde 'Kiralık Araç' Çözümü
Mersin İl Tarım Müdürlüğü'ne bağlı birimlerce verilen tarımsal hizmetlerin en iyi şekilde yürütülebilmesi noktasında karşılaşılan ulaşım sorununun çözülebilmesi için kuruma yapılan ihale sonucu 12 araç kiralandı. Söz konusu araçlarla birlikte müdürlükteki işin de yüzde 20 oranında arttırılması bekleniyor.
Pazarlık usulüyle yapılan ihale sonrasında Sedan marka 3 otomobil, 9 kapalı kasa kamyonet olmak üzere toplam 12 aracın 61 bin 400 TL'lik bir bedelle 13 Ocak 2011 yılına kadar kiralandığı bildirildi. İl Tarım Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre; kiralanan araçlarla birlikte müdürlüğün iş yapabilme potansiyelinin de yüzde 20 oranında arttırıldığı kaydedildi. Gelişmeleri değerlendiren İl Tarım Müdürü Mehmet Kara, burada asıl önemli olan noktanın Türkiye'nin önemli tarım merkezleri arasında yer alan Mersin'in, tarımsal potansiyeliyle birlikte üretimin arttırılması ve kalitenin yükseltilebilmesi adına çiftçilere daha hızlı hizmet verilebilmesi olduğunu söyledi. Mehmet Kara, bununla birlikte ilgili birimlerin tarım alanındaki gelişmeleri bizzat çiftçinin ayağına götüreceğini ve böylelikle de önemli bir hizmet sunulmuş olacağını da sözlerine ekledi.