Fethiye Sağlık Grup Başkanı Dr. Tunç, İstanbul'a atandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Sağlık Grup Başkanı olan Dr. Tunç Özcan'ın görev yeri değişti. Özcan, İstanbul Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü'ne tayin

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Sağlık Grup Başkanı olan Dr. Tunç Özcan'ın görev yeri değişti. Özcan, İstanbul Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü'ne tayin oldu.

Özcan'dan boşalan koltuğa herhangi bir atama yapılmazken, önümüzdeki günlerde yeni bir görevlendirmenin yapılması bekleniyor. 4 yıldır görev yaptığı Fethiye'den ailevi sebepler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını belirten Tunç Özcan, atamasının yapıldığını ve kısa süre içerisinde yeni görevine başlayacağını belirtti.

Fethiye'de kaldığı süre içerisinde verimli çalışmalar yaptığını anlatan Özcan, "Ben de bir devlet memuruyum. Benim için Türkiye'nin her köşesinde görev yapmak kutsaldır. Bundan sonra İstanbul Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü'nde görev yapacağım. Önümüzdeki hafta buradaki görevime başlayacağım. Fethiye'deki görev sürem boyunca bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.