Havran'da Başkana Miletvekillerden Destek

Ak Parti Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün ve Ayşe Akbaş Balıkesir'in Havran ilçesi Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler

Havran'da Başkana Miletvekillerden Destek
Ak Parti Balıkesir milletvekilleri İsmail Özgün ve Ayşe Akbaş Balıkesir'in Havran ilçesi Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeye gelen milletvekilleri büyük bir coşku içinde karşılandılar.
Havarn için hayati önem taşıyan projeleri olan spor salonu, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM) ve Yatılı Bölge Okulu(YİBO) için yer tahsis ettiklerini belirten Lofçalıoğlu, "Belediye olarak modern pazaryeri projemiz bitiyor. Araç filomuzu geliştiriyoruz. Yeni gelecek araçlarımız var. Kültür sanat etkinlikleri düzenliyoruz, ihtiyaç sahibi kişilere destek oluyoruz. Spor faaliyetlerimiz sürüyor, devlet yatırımlarının ilçemize gelmesi konusunda sizlerden destek bekliyoruz. Bana projeler için gelin deyin, ben yatağımı yorganımı alıp Ankara'ya gelirim, meclisin bahçesinde yatar kalkarım "dedi.
Milletvekili İsmail Özgün, sık sık Ankara'ya gelin, bizde Havran'daki projeleri takip ediyoruz . Kapalıspor salonunun temeli önümüzdeki yıl atılacak, bu benim sözüm dedi. Milletvekili Ayşe Akbaş ise, "METEM ve YİBO konusunu ben takip ediyorum" dedi.