Başkan Çağırıcı, Ramazan Çadırında Yemek Dağıttı

Türkiye'nin en konforlu çadırları arasında gösterilen Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı, ilk iftarını verdi

Türkiye'nin en konforlu çadırları arasında gösterilen Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı, ilk iftarını verdi. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çadırda iftar açmaya gelen vatandaşlara kendi elleriyle yemek servisi yaptı.
Bağcılar Belediyesi'nin Ramazan çadırı 'İrfan Sofrası', düzenlenen çeşitli etkinliklerin ardından ilk iftarını verdi. İftar öncesinde Bağcılar Meydanı'nda yöresel kıyafetler giyen görevliler, kortej eşliğinde çadıra kadar yürüyüş yaptı. İftar saatine doğru yapılan etkinliklerde küçük çocuklara şeker ve balon dağıtıldı.
İftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ile binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlar iftar saatine doğru çadır girişlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye Başkanı Çağırıcı, yemek dağıtılan bölümde sıraya giren vatandaşlara kendi eliyle yemek servisi yaptı.
Bağcılar'da 24 bin metrekare alan üzerine kurulu etkinlik alanında Ramazan ayı boyunca her akşam 2 bin 500 kişi iftarını yapacak. Kavurucu yaz sıcaklarında 14 klima tarafından serinletilecek olan Ramazan çadırında gerekli güvenlik önlemleri de alındı. 26 güvenlik görevlisinin bir ay boyunca görev yapacağı etkinlik alanında 30 adet güvenlik kamerası ile de alan izlenecek.