Sıvacıoğlu: Kastamonu ve Tosya'ya yeni devlet hastanesi yapılacak

AK Parti Kastamonu Milletvekili, AB Uyum ve Anayasa Komisyonu Üyesi Musa Sıvacıoğlu, Kastamonu Merkeze ve Tosya ilçemize yeni devlet hastaneleri yapıl

AK Parti Kastamonu Milletvekili, AB Uyum ve Anayasa Komisyonu Üyesi Musa Sıvacıoğlu, Kastamonu Merkeze ve Tosya ilçemize yeni devlet hastaneleri yapılacağını açıkladı.

Sıvacıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Kastamonu merkezde bulunan ve Sağlık Bakanlığı'na daha önce tahsisi yapılan 60 dönümlük arsa üzerine 300 yataklı bir devlet hastanesi yapılacağını ve inşaatın 2011 yılında başlayıp 2013 yılında bitirilmek üzere yatırım programına alındığı bilgisini verdi. Sıvacıoğlu, Kastamonu'nun Tosya ilçesine 75 yataklı bir devlet hastanesi yapılacağını, Tosya'ya yapılacak hastanenin de yatırım programına alındığını, 2011 yılında başlayıp 2013 yılında bitirileceğini söyledi. Sıvacıoğlu, ayrıca Kastamonu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Araç Devlet Hastanesi için yeni binaların yapılması ve 2011 yatırım programına alınması ile ilgili olarak çalışmaların devam ettiğini bildirdi.