Organize Sanayi Bölgesi'ne Çatalan Suyu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, işadamlarının talebi üzerine Çatalan İçme Suyu'ndan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin de yararlanması amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi

Organize Sanayi Bölgesi'ne Çatalan Suyu
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, işadamlarının talebi üzerine Çatalan İçme Suyu'ndan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin de yararlanması amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi.
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum ile yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun" dileklerini ilettiler.
Ziyaret sırasında konuşan Uçurum, bugüne kadar hiç kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyleyerek, "Kimse bize 'kolay gelsin', "elinize sağlık" 'ne yapıyorsunuz?" diyen olmadı. Ama siz göreve geldikten sonra "kenti ortak akılla yöneteceğiz" diye sürekli açıklama yaptınız. Bu söz bizi harekete geçirdi. Bundan böyle Büyükşehir Belediyesi ile diyalog içerisinde olacağız" şeklinde konuştu. Uçurum, Organize Sanayi Bölgesi olarak Çatalan İçme Suyu'ndan yararlanmak istediklerini de belirtti.
Daha güzel bir Adana için herkesin önerilerine açık olduklarını yineleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Biz yola çıkarken "kenti ortak akılla yöneteceğiz" demiştik. Halen bu düşüncedeyiz. Bizi ziyaret eden, bizim ziyaret ettiğimiz kamu kurum ve kuruluşlarından fikir ve öneriler alıyoruz. Bunların hepsini değerlendiriyoruz" dedi.
Başkan Vekili Aldırmaz, Çatalan İçme Suyu'nun Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaştırılması amacıyla çalışmalar başlattıklarını sözlerine ekledi.