Melikgazi Belediyesi'nden Kentsel Dönüşümde Yeni Proje

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Selçuklu Mahallesinde 4 bloktan oluşan 148 dairelik sosyal konut yaptırılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden Kentsel Dönüşümde Yeni Proje
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak eski evlerin ıslahı, gecekondunun önlenmesi ve imar planında yer alan planlı yapılaşmanın gerçekleştirilmesini amaçladıklarını söyledi. Büyükkılıç, yol, park, sosyal tesis amacı ile kamulaştırılan alanlarda mülkü bulunanları hiçbir zaman mağdur etmediklerini, bu amaç doğrultusunda şu anda 4 ayrı bölgede 325 dairelik sosyal konut inşaatının hızla devam ettiğini ve büyük çoğunluğunun bu yıl içerisinde düzenlenecek törenler ile mülk sahiplerini verileceğini kaydetti.
Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde yaptırılacak olan 60-80 ve 100 metrekare arasında değişen büyüklükteki 148 dairelik sosyal konut yapım işi ihalesinin 12 Ağustos 2010 günü saat 14:00' de Encümen salonunda yapılacağını, ihale ile ilgili şartnamenin Fen İşleri Müdürlüğünden temin edilebileceğini ve www.melikgazi.bel.tr adresinden de detaylı bilginin alınabileceğini sözlerine ekledi.