Kayserispor Önder Turacı ile anlaştı

Kayserispor, Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı tecrübeli oyuncu Örder Turacı ile anlaştı. 2 yıllık anlaşmaya imza atan Önder Turacı'nın biri iki gün i

Kayserispor, Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı tecrübeli oyuncu Örder Turacı ile anlaştı. 2 yıllık anlaşmaya imza atan Önder Turacı'nın biri iki gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Fenerbahçe'de forma giyen Önder turacı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve 2 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şaban Miraboğlu, Önder Turacı'nın transferi ile stoper sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade ederek, "Önder'in aynı zamanda sağ kanatta da oynayabilmesi takımımız adına ayrı bir avantaj sağlayacak. Takım olarak alacağımız başarılarda etkili olabilecek bir isim." dedi.

Önder Turacı'nın dün Kayseri'ye geldiğini anımsatan Şaban Miraboğlu, bu futbolcunun kulüp tesislerinin yanı sıra Kadir Has Stadı'nı da gezdiğini ifade ederek, "Kendisiyle görüşmelerimiz vardı. Bu görüşmelerimiz sürüyordu. Biliyorsunuz birçok takım bu oyuncu için talipti ve transfer etmek istiyordu. Önder'in bizi tercih etmesi ve her konuda anlaşmış olmamız kulübümüz adına önemli bir transferi gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Kaliteli oyunculara sahip olan takımımızın ciddi başarılar alacağına inanıyoruz. Önder'in transferinin de hem kendisi hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.