İşsizler Derneğin'den Ramazan Çağrısı

İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, derneğe kayıtlı olan işsizlere yardım etmek isteyenlerin derneğe başvurabileceklerini belirtti.

İşsizler Derneğin'den Ramazan Çağrısı
Afyonkarahisar'daki hayırseverler ile işsizlere yardım etmek isteyenler arasında köprü vazifesi yapmak için çalıştıklarını ifade eden İşsizler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hasan Kaya, işsizlere Ramazan ayında erzak ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Ramazan ayında hiçbir geliri olmayan, hiçbir yerden yardım almayan işsiz vatandaşlara aileleri ile birlikte rahat bir Ramazan geçirmelerini sağlamak amacında olduklarını belirten Kaya, "Bunun yanısıra 71 üniversite öğrencisine iş adamlarımızdan burs aldırıyoruz. Ramazan dolayısıyla erzaklarını temin ediyoruz. Kış aylarında yakacaklarını temin ediyoruz. 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' mantığı ile hareket ederek maddi durumu elverişli olan hemşerilerimizin işsiz kardeşlerimize yardımcı olmalarında köprü vazifesi yapıyoruz. Dernek olarak ulaşamadığımız ancak yardım etmek isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımızı İşsizler Derneği'ne bekliyoruz" dedi.