Çarşamba Tso'dan Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Meclis Başkanı İrfan Karaçuha, yönetim kurulu üyeleri Sait Kızılkaya, Durmuş Sezgin ve M

Çarşamba Tso'dan Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, Meclis Başkanı İrfan Karaçuha, yönetim kurulu üyeleri Sait Kızılkaya, Durmuş Sezgin ve M. Ali Torun, Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, "İlimiz Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sayın Hulusi Çelik'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Kendisiyle daha çok Çarşamba ilçesinin ekonomik durumunu ve asayişiyle ilgili konularını görüştük. Değerli Emniyet Müdürümüz Çelik'in, daha önceki görev yerlerinde çok başarılı çalışmaları olduğunu biliyorum. Bu başarılı çalışmalarını Samsun'da da sürdüreceğine inanıyorum" dedi.
Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de yaptığı konuşmasında, "Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, bugün hayırlı olsun ziyaretine gelmişlerse de, kendilerinden özellikle Çarşamba ilçemizle ilgili önemli bilgiler almış bulunmaktayım. Bir ilin ya da ilçenin huzuru ve asayişi ancak o yerde yaşayan tüm insanların katkılarıyla gerçekleşebilir. Bu bağlamda, ülkemiz ekonomisinin en büyük dinamiği olan esnaf tüccar ve sanayicimiz, biz emniyet teşkilatı için çok önemli bir konumdadır. Bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.