Bitlis'in SBS şampiyonu, Selahaddin Eyyubi Koleji'ni tercih etti

Seviye Belirleme Sınavı'nda Bitlis birincisi olan Şeyda Nazlı Bakır, Özel Selahaddin Eyyubi Koleji'ne kayıt yaptırdı. Özel Reşat Kazancı İlköğretim Ok

Seviye Belirleme Sınavı'nda Bitlis birincisi olan Şeyda Nazlı Bakır, Özel Selahaddin Eyyubi Koleji'ne kayıt yaptırdı. Özel Reşat Kazancı İlköğretim Okulu'ndan mezun olan Bakır, kolej tarafından dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi.

Törende bir konuşma yapan Selahaddin Eyyubi Koleji Müdürü Ufuk Ercul, "1994'ten bu yana eğitim veren kurumumuz Bitlis'te eğitimin çıtasının yükseltilmesine katkıda bulunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da YGS ve LYS şampiyonu çıkaran kolejimiz başarının adresi olmaya devam ediyor. Öğrencilerimizle birlikte Türkiye ile yarışmaya devam edeceğiz." dedi.

Antalya'ya giderek Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'ni gezdiğini, pansiyon olanaklarına baktığını anlatan Şeyda Nazlı Bakır da Bitlis Özel Selahaddin Eyyubi Koleji'nde okumanın daha cazip olduğunu söyledi. Başarılı öğrencinin velisi Fikri Bakır ise Selahaddin Eyyubi Koleji'nin mezun ettiği öğrencilerle başarısını ispatladığını belirtti.