Gümrükçüoğulları Dernek Çatısı Altında Toplanıyor

Geleneksel hale gelen Gümrükçüoğulları Yemeği'nin üçüncüsü ailenin önde gelen isimlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Gümrükçüoğulları Dernek Çatısı Altında Toplanıyor
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Prof. Dr. Harun Gümrükçü, Prof Dr. İsmail Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 15. Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü'nun da katılımıyla yenilen yemeğin ardından yapılan toplantıda Gümrükçüoğulları'nın bir dernek çatısı altında toplanmasına karar verildi.
Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kurulacak olan dernekle Gümrükçüoğulları'nın birbirine daha rahat ulaşabileceğini belirterek "Kuracak olduğumuz dernekle dayanışmanın, sosyal yardımın gereği olarak gerek soyadımızı taşıyanlara gerekse memleketimize faydamızın olmasının tohumlarını atmış olacağız. Sizin ve Trabzon halkının destekleri ile Trabzon'a çok büyük adımlar attırıyoruz. Beş yılın sonunda kabuğunu kırmış, çehresi değişmiş bir Trabzon'u sizin soyadınıza layık bir şekilde bırakmış olacağız. İnanın bu süre zarfında size tek bir leke getirecek bir adımım olmadı ve olmayacaktır. Bu güzel soyadınızı aynı güzellikte taşımaya gayret ediyorum" dedi.