Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Belediye Başkanı Sedat Sel ilçede bulunan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla D-100 karayolu üzerinde bir restoran'da öğlen yemeğinde bir araya gelerek bu yıl ilki gerçekleştirilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalinin değerlendirmesini ve ilçenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Sivas'ın Suşehri ilçesinde Belediye Başkanı Sedat Sel ilçede bulunan yerel ve ulusal medya mensuplarıyla D-100 karayolu üzerinde bir restoran'da öğlen yemeğinde bir araya gelerek bu yıl ilki gerçekleştirilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalinin değerlendirmesini ve ilçenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 'birlikten kuvvet doğar' sözüyle Suşehri'nin her sorununa topyekun hareket etmeleri gerektiğine değindi. Sel, "Bu yıl ilki gerçekleştirilen Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivalinin ilçeye katkısı çok büyük olmuştur. Gurbet özlemi çeken vatandaşlarımızı ilçemizdeki festivalde bir araya getirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için gece gündüz çalıştık. Göreve geldiğim günden bu güne dek herkese kucak açtım. Her kararımızı herkesimden insanlarla paylaştım. İlçemizin gelişimi için güzel hizmetler yapmaya başladık. Suşehri'nde artık bazı kör zihniyetlerin değişmesi gerektiğinin farkındayım. İnsanlar yaptıkları güzel hizmetlerle anılırlar, kötülük kimseye bir şey getirmez yapılan her güzel şey ilçenin menfaatine olmuştur. İlçe menfaatine yapılan her çalışmamızda sadece halk desteğiyle bir yerlere varamayız. Tüm kurumlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Siyasi çizginin bu kadar zirvede olacağını tahmin etmiyordum. Suşehri halkı bana bunu sağladı. Bu halkın kalıcı radikal kararlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Artık her şey Suşehri'nde kuralına göre uygulanacak. Kötü dönemlerde de iyi dönemlerde de belediye başkanlığı görevi yaptım. Bu süreçte ilçemize elimizden gelen gayreti gösterdik. AK Parti hükümetinin yerel yönetimler yasası anlamında yeni aldığı kararlar biz belediyecileri çok rahatlattı. Bu yasaları becerikli olan belediye başkanları çok iyi kullanıyor. Bizde yeni yerel yönetim yasası çerçevesinde hareket ediyoruz. Suşehri Belediyesinin gelirlerinin artırılması için kademesinden başlamak suretiyle, akaryakıt harcamaları, personelin emekli edilmesi, işe yaramayan araçların elden çıkarılması sayesinde az personelle çok iş yapmanın gayreti içerisine girdik. Gelir kaynaklarımızı artırıp bu sayede acil ihtiyaç olan kademelere yeni personel alımı yapabileceğiz. Bu personelin paralarını ise onlara sağladığımız iş imkanları sayesinde karşılanacaktır. Alt yapısı ve üst yapısı ile Suşehri'ne yeni bir şekil vereceğiz. İlçemizde bulunan inşaat konumundaki resmi kurum dahil olmak üzere çevreye çirkin görüntü veren inşaatların boyanması için tebligatlar çekilecek. Tebligatlara uymayan ve imkanı olmayan yerlere manuel ve otomatik olarak çalışan bir boyama makinesi aldık. Bu makineyi belli bir ücret karşılığında vatandaşımızı hizmetine sunacağız. İlçemizin menfaatine yapmış olduğum çalışmalarda siyasi olarak yolum kesilmezse her yükün üstesinden gelirim. Çünkü ilçemize düşündüğümüz projeler konusunda kaynak sıkıntısı yaşamıyoruz. Açık siyaset yapıyorum. Festivalimize siyaset katmadım, bana birçok kişide milletvekilliğini düşünüp düşünmediğimi soruyor. Henüz bunun için çok erken. Seçim arifesinde önümüze gelecek şartlar doğrultusunda değerlendirme yapacağım."dedi.
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel daha sonra basın mensuplarına kristal üç boyutlu Atatürk Portresi hediye ederken Suşehri İHA muhabiri Sinan Yaylak'ta hediyesini Belediye Başkanı Sedat Sel'den aldı.
Toplantının ardından Sedat Sel basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.