Polisten Kaçan Hırsız Merdivenlerden Düştü

İzmir'de 4 işyerine girip hırsızlık yapan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen iki zanlıdan biri Huzur Timi ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı

  İzmir ' de 4 işyerine girip hırsızlık yapan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen iki zanlıdan biri Huzur Timi ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı . Huzur Timlerinin takibinden kaçan hırsızlık zanlısı , 10 yıl önce yakalandığı merdivenli sokakta ayağı kayarak düşünce kamyon çarpmışa döndü .
Hırsızlık suçu ile girdiği cezaevinden 15 ay önce tahliye olan ve çok sayıda suç kaydı bulunan Yusuf Eroğlan ( 36 ) bir arkadaşı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan Karaşahan İş Merkezi ' ne girerek 4 ayrı işyerinden , bilgisayar ve LCD televizyon çaldı . Hırsızlık olayının gerçekleşmesinin ardından olay yerine gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerinden şahısların eşkalini belirleyerek çalışma başlattı . Eşkal çalışması yapan Huzur Timi ekipleri aranan zanlıya 733 Sokak ' ta rastlayınca
kovalamaca başladı . Ekiplerden kaçmak için 733 Sokak ile 5422 Sokak ' ın kesiştiği noktada bulunan merdivenli yolu seçen zanlı Yusuf Eroğlan , ayağı takılınca merdivenlerden aşağı yuvarlandı . Ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan hırsızın ayağında çatlak meydana gelirken , kafası da yarıldı . Önce hastaneye götürülen zanlı tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü ' nün Bozyaka Hizmet Binası ' nda bulunan Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi .
Çok sayıda suç kaydı bulunan zanlının 10 yıl önce de yaptığı bir hırsızlığın ardından kaçarken aynı yolu kullandığı ve düşerek yaralandığı merdivenlerde yakalandığı ortaya çıktı . Zanlı Yusuf Eroğlan emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi .