Aldırmaz: 'Tüm Çabamız Adana İçin'

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a ziyaretçi akını dün de devam etti.

Aldırmaz: 'Tüm Çabamız Adana İçin'
AKSAGAZ yöneticileri Güngör Ateş, Yaşar Aslan ve Alper Konyalı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve Adana'daki doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Rifat Çelik ve Kamu Sen'e bağlı sendikaların Adana Şube Başkanları da Zihni Aldırmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkan Vekili Aldırmaz'a başarılar dileyen Rifat Çelik, "Belediyecilikteki deneyiminiz herkes tarafından bilinmektedir. Adana'ya önemli hizmetler yapacağınıza inanıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı Batıkent Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Kamalı da ziyaret ederek, başkan vekili seçilmesinden dolayı kutladı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, kendisine destek verenlere teşekkür etti. Aldırmaz, "Tüm çabamız Adana'ya hizmet için. Bu amaç doğrultusunda bize destek veren herkes hizmet için şevkimizi artırıyor" şeklinde konuştu.